Posted on

PRENDRE EL THE

Estimats visitants,

Des del dia que vaig registrar THE.CAT he rebut un gran interès per aquest domini d’arreu del món, excepte, per exemple, Catalunya.

El fet que THE.CAT recordi a un gat en la llengua de Shakespeare fa que sigui un domini molt estimat a nivell internacional. Tot el contrari del que passa entre la gent que parla català que mai han mostrat cap interès. Tampoc, els francesos han mostrat cap interès per un domini que pot recordar al te en la llengua veïna.

Dic tot això per fer conscients als qui poden entendre aquest text que aquest domini no és només un domini amb un nom curiós. És un domini que des de Rússia fins als Estats Units ha aixecat interès.

El THE de THE.CAT encara que pugui recordar  l’article determinat anglès o al te en francès en realitat són les sigles de TREN HOTEL EUROPA. El Tren Hotel Europa és un tren imaginari que surt d’una estació catalana i recorre Europa.

En un tren pot pujar i baixar molta gent. I parlar de moltes coses o de cap … com és el cas actual del The, el Tren Hotel Europa.

Benvinguts doncs al Tren Hotel Europa. Benvinguts al The.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s