Posted on

CONCURS DE WEBSALPUNT.CAT

Podeu anar a www.websalpunt.cat per saber de què es tracta. THE.CAT ha anat … i aquí us deixo un post sobre les webs que més m’han cridat l’atenció:

Bé, començo malament. La primera web que trobo està plena de faltes d’ortografia! Bé, només comentaré les webs que trobi bé.

Bé, segueixo veient coses a millorar. Per exemple, la web ocupa molt més que la meva pantalla.

De totes maneres he de dir quelcom molt favorable als dos webs ja visitats: visualment estan molt ben treballats! Entren pels ulls!

Segueixo …

Bé, segueixo veient webs fets amb lletres massa grosses. Trobo a falta que la pàgina inicial sigui més petita i informi millor del contingut.

Segueixo …

Ara que ja he vist uns quants webs ja entenc millor tot. Hi ha com parts que són comuns en tots els webs o sigui que llavors el que s’hauria de tenir en compte potser és com ha fet servir cada web el material disponible.

La veritat és que costa decidir-se per un web o un altre. Potser un web està molt ben fet però potser la seva temàtica no és del meu interès. Vol dir això que no s’hagi de valorar el web? Suposo que això no s’hauria de tenir en compte.

Finalment he trobat un web que trobo molt agradable! Això no vol dir que els altres no estiguessin bé. Potser és simplement la temàtica …:

www.petitsexploradors.cat

Un altre web que m’agrada és

http://www.experiencieseuropa.cat/

El mapa interactiu és genial i a més a més és molt interessant llegir les experiències. Aquest web també té un disseny fet a mida!

Un altre web que volia comentar és http://www.europejex.cat/

El nom triat m’agrada perquè crida l’atenció i t’obre la curiositat. És el primer web que veig que té format de blog. Un disseny molt agradable i evidentment molt més agradable que l’actual d’aquest blog.

http://www.pokerface2.cat té unes imatges espectaculars.

I ara un web que m’encanta: http://www.thelastshow.cat/

Lletres grogues amb fons negre! Aquesta web la trobo fantàstica! Què bonica que és! Fins i tot el nom està molt bé.

http://www.elsestabe.cat a més a més de la seva claredat té quelcom que diu molt, però molt a favor d’ella! Està escrita en molts idiomes!

http://www.uepeuropa.cat està feta a Mallorca. Això del UEP ha estat molt bona idea. Una web molt recomanable. L’hauré de tornar a mirar.

Bé, hi ha tants de webs que em falten molts per mirar.

Continuarà …

Continuo ..:

El següent web sobre castells d’Europa, http://www.ecastellsue.cat és d’aquests webs que un s’apunta per visitar-ho pausadament. Un lloc ideal per conèixer millor el patrimoni europeu.

Per cert, veig que molts webs estan relacionats amb els esports o Europa. Desconec perquè hi ha tants webs relacionats amb Europa.

Mentre hi ha webs que són molt estàtiques n’hi ha d’altres que aprofiten i fan servir blogs. Aquest és el cas de http://www.europeandpolitics.cat on el títol ja ens dóna una pista del que podem trobar.

Pels amants del futbol europeu he trobat http://www.futboleuropeu.cat/

http://www.elsalmogavers.cat/ és un web sobre les nacions sense estat.

http://www.somblaugrana.cat és un web d’aquests que des del primer moment un veu interessant. Hi ha una foto que suposo que deu ser de les creadores del web. Aquest fet revaloritza molt el web perquè l’humanitza. Un webs d’aquests que un s’hauria de mirar tot.

http://www.hobbies.cat va sobre músics d’Europa i veig que inclou algun video de youtube.

Ara no me’n recordo quin era però h visitat un web que m’ha cridat l’atenció perquè es fixava molt en què el visitant al web pogués contactar amb els creadors del web i apunta-se a una newsletter o quelcom així.

http://www.perevives.cat és un web amb un contingut sobre intercanvis molt interessant de llegir. Amb webs com aquest me n’adona que no calen grans dissenys del web si el contingut és prou interessant.

http://www.mariustorres.cat pels interrast en saber més del HOUSE, RAP i del ROCK.

http://www.timbalerdelbruch.cat Si no sabeu el que és el FREE STYLE aquest web en parla. Què bé trobar webs que no parlin dels esports típics.

http://www.quarteso.cat és un web d’una gran bellesa estètica. Fa goig visitar-ho. Molt maco. Té relació amb la música.

http://www.cantdelsocells.cat Un web amb aquest nom ja em convida a visitar-ho. Aquest web va sobre festes tradicionals a Catalunya i a Romania. Un dels webs que no m’importaria gens que guanyés el concurs. Genial la idea de parlar de les tradicions a Romania.

http://www.elgustdecatalunya.cat m’ha deixat bocabadat. Un clar example de la gran diversitat de la temàtica dels webs de websalpunt. Veig coses en aquest web que no he trobat en cap altre.

Bé, també he de comentar que un aspecte positiu que he trobat és que el que el que es fa en un web pot ajudar a un altre web en el sentit de compartir eines.

La darrera web que visito és http://www.sunandfun.cat Veig que té un munt de LIKES a FACEBOOK però no m’estranya. És una passada. Sembla que a Salt hi ha una vitalitat increïble. No sé perquè em sembla que potser aquest web guanyarà. Ja només això de que et rebi amb audio i amb anglès ja la fa diferent de les altres.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s