Posted on

THE.CAT DÓNA SUPORT TOTAL ALS INDIGNATS #acampadabcn #acampadasol

Si un llegeix els mitjans de comunicació i veu la tele un trobarà que uns quants d’ells informen molt neutralment sobre les protestes dels indignats. Només diaris molt de dreta i teles molt de dreta semblen posar el crit al cel per aquestes protestes.
Des d’quest blog vull aprofitar per mostrar tot el meu suport amb els indignats.

Hem arribat a un punt en el qual una part de la població se l’està privant d’unes oportunitats i d’unes oportunitats mentre d’altres segueixen lluny de tot això.

Els joves es troben amb unes estructures que els condemnen a una vida injusta i per raons de les quals ells no tenen cap culpa.

Aquí no s’han fet les coses ì tota aquesta indignació hauria de fer reflexionar I MOLT als polítics actuals.

En primer lloc em sembla un escàndol l’edat dels polítics actuals. Aquesta classe política de cap manera pot representar a un jovent que té una altra manera de comunicar-se. Els mitjans d ecomunicació també haurien de modernitzar-se.

Davant de les protestes que hi ha hagut aquests dies les baralletes entre els diferents partits polítics per aquestes eleccions han semblant com un joc d’entre infants en el qual ens volen ficar perquè els votem.

A Catalunya, per exemple, la campanya m’ha semblat patètica. En comptes de veure gent seriosa parlant seriosament l’únic que hem vist, prou sovint, és als polítics més preocupats en guanyar vots que en tractar-nos com adults. Quin país podem voler tenir quan el govern que governa congela momentàniament les retallades perquè hi ha eleccions (això no és seriós!) i al mateix temps l’oposició es limita a dir que de retallades res de res. Jo em sento estafat!!!! Em sento estafat pels que parlen de retallar aquí i allà però també pels que diuen que eno es retallarà res. Això es tractar le scoses sense seriositat.

Si us he de ser sincers, per exemple, de tots els candidats que es presenten a Barcelona, no hi ha cap que em convenci. L’únic que hi ha uns que ens convencen menys que uns altres.

Però això de votar i llavors que durant quatre anys vagin fent no té sentit. Això és del segle passat.

Ara, la gent gràcies a Facebook, Twitter, ens hem acostumat a dir el que pensem cada dia, cada hora, cada minut i això de donar un vot a una gent per quatre anys és massa temps.

Internet ha d’entrar a la democràcia i la democràcia s’ha d’adaptar als nous temps.

Una de les raons per les quals dono suport als indignats és perquè no trobo just que ells no tinguin feina mentre entre tots paguem el sou de molta gent de per vida.

Quina no és la família on uns estan ben col·locats mentre els altres ni treballen.

Passades les eleccions de ben segur que els indignats continuaran protestant i espero que siguin prou llestos per continuar. És veritat que vivim en crisi pero no tothom la viu igual.

Durant anys i anys el jovent s’ha associat a la festa i passar de tot. Aquesta setmana s’ha demostrat que això no és així.

Cal que els polítics s’adonin que a partir d’ara estaran més vigilats, se’ls demanarà més.

Durant molt anys els polítics han fet veure que es barallaven quan arribaven eleccions i després simplement cadascú s’acomodava durant quatre anys. Aquest 22 de maig, per primer cop, a la campanya política no només hem sentit als polítics. Hem sentit a la gent que a sortit al carrer.

Gràcies als indignats, aquest diumenge, la gent voti o no voti, s’abstingui o voti al que sigui potser ho faran d’una altra manera.

Per mi aquesta setmana ha estat la setmana en que la democràcia s’ha apropat més al poble i s’allunyat més dels partits. I que jo sàpiga la sobirania està al poble, no als partits.

Espero que algun dia sigui possible votar no només a favor sinó també en contra. De manera que si al meu ajuntamnet hi ha 30 seients, un pugui votar per a que hi hagi un seient buit en forma de protesta. És indignant que si a Barcelona només votessin els 5 candidats que veiem per la tele llavors i tota la resta de ciutadans no votessin l’ajuntament de Barcelona seguiria està plen de polítics. Com pot ser això?

Si demà a Barcelona no anés a votar ningú excepte un candidat resultaria que aquest candidat guanyaria les eleccions per majoria absoluta. Quina democràcia és aquesta?

La crisi i les seves conseqüències son funestes. Però fins i tot les situacions dolentes poden servir per alguna cosa. I una d’aquestes coses han estat aquestes protestes històriques d’indignació.

La nova generació pot estar amb un 40% d’atur però amb aquestes protestes han demostrat que estan disposats a plantar cara a aquest món cruel i hòstil.

I THE.CAT ESTÀ AMB ELLS! VISCA LA REVOLUCIÓ! (evidentment si no hagués estat per aquests joves ara no estaria escrivint aquest post dient aquestes coses, però tots hem tingut 20 anys i és molt entranyable que per fi tinguem un jovent que cerca un autre monde. Gràcies a aquests joves se m’ha despartat l’esperança i l’ànim de lluita. Potser ara tenim una generació amb més atur que abans i que es diu que viurà pitjor que abans vivíem però amb aquestes protestes tinc la sensació que visqui com visqui podrà estar ben orgullosa d’ella mateixa. I això no té preu.

ENDAVANT, JOVENT INDIGNAT, NO ESTEU SOLS! LA REVOLUCIÓ TOT JUST ACABA DE COMENÇAR. VOSALTRES HEU RESSUSCITAT L’ESPERANÇA I CAP POLÍTIC NI BANQUER NI ESPECULADOR LA PODRÀ TORNAR AMAGAR-LA DEL NOSTRE PRESENT I FUTUR.

(perdoneu per les nombroses faltes)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s