Posted on

Què farà Xavier Trias respecte l’#acampadabcn?

Xavier Trias

Image via Wikipedia

Des de fa unes hores ja se sap que el proper alcalde de Barcelona serà Xavier Trias. No és motl difícil que quan prengui possessió del nou càrrec encara hi hagi #acampadabcn o alguna protesta equivalent.

Em pregunto què pensarà fer el nou alcalde perquè la gent que hi ha a la Plaça Catalunya es pugui anar a les seves cases a dormir plàcidament i no haver de dormir i protestar al mig d’una plaça.

Amb el sistema democràtic actual que tenim és evident que Xavier Trias és el candidat que més vots ha rebut i que ha de representar la ciutat.

Per una altra banda hi ha gent que no sen sent representada pels polítics. Aquí veig un grna problema sobretto si tenm en compte que fa poquetes horetes que hi ha hagut unes eleccions.

Per molta gnet que es manifesti a la Plaça Catalunya sempre hi haurà gent que podrà dir que més gent és la que ha votat al proper alcalde de Barcelona. Mirant-ho així llavors potser es tractaria de que el nou alcalde de Barcelona anés a la plaça Catalunya i escoltés que se li demana per poder donar un aresposta al que es demana a la Plaça dintre de les seves possibilitats.

Algú sens emirament podria pensar que tenint tants vots l’alcalde ha d’anar a la seva i pasar del que diguin uns quants en una plaça de la ciutat però se suposa que l’alcalde ha de mirar pel bé de la ciutat i se supos aque això comporta que es preocupa pels problems de la seva gent.

No ho sé però m’imagino que en els prpers mesos hi haurà molta tnsió als carrers i places de Barcelona i més enllà.

Espero que els polítics triats avui sàpiguen er-ho el millor possible dintre de la situació actual. Per desgràcia, si ho fan nefastament, fins d’aquí quatre anys, no hi harà manera d eque se’n vagin. Curiós que a les empreses hi hagi contractes de prova, etc i als polítics directament se’ls doni feina per quatre anys. Però bé, sembla que són més els que segueixin anat darrera dels polítics que els que protesten i a més a més actuen conseqüentment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s