Posted on

ANÈCDOTES DELS VIATGES A LONDRES PER VEURE LA FINAL DEL BARÇA

FC Barcelona vs Manchester United

Image by BLAS'09 via Flickr

Qui escriu aquest post no és que sigui un gran seguidor del futbol però tenint en compte de que es tracta d’una final d’Europa, de que la final té lloc en un lloc tan entranyable, almenys per mi, com Londres i que a més a més està envoltada de dificultats degudes a un volcà islàndès, tot això fa, que trobi gairebé de pel·licula el viatge cap a Londres que faran molts seguidors del Barça.

Ara per ara ja he sentit dues maneres d’anar a Londres que m’han cridat l’atenció.

La primera consisteix anar en moto a Londres. En unes motos d’una marca molt famosa. Ho he vist a Els Matins de TV3 i m’ha cridat l’atenció la gran bandera que porta al darrera. Sembla ser que farà una parada a París. Aquesta parada intermitja a París i l’arribada final a Londres em fan pensar que una road movie europea pot ser molt més interessant que la típica road movie americana. Però això és un altre tema.

La segona consisteix en anar amb un Seat 600! També ha sortit per TV3 i es tracta d’un 600 pintat amb els colors del Barça.

Si finalment el volcà islàndès fa que no es pugui volar el nombre d’anècdotes per anar a Londres pot augmentar moltíssim.

Estava pensat que amb l’atur que hi ha a Catalunya molts joves ja podrien marxar cap a Wembley ara mateix ja que en no treballar no cal esperar-se a que les coses s’empitjoren. Mentre hi hagi qui pagui viatge i entrades doncs a gaudir-ho que la vida són dos dies …

L’equip sembla que sortirà dimarts a la nit cap a Londres,és a dir, dos dies abans del previst i sembla que s’entenaran a l’estadi de l’Arsenal.

Suposo que molta gent que va a la final i que es pot permetre el preu del viatge i de l’entrada ja han degut estar a Londres abans o sigui que no posaré res sobre que m’agrada de Londres. Però és tna difícil pensar en Londres i no rcordar-se dels moltíssims llocs que un pot visitar! Potser fins i tot un es pot aparopar a la protesta d’#acampadalondres sí un ho troba adient.

A més de diaris com THE TIMES, un diari molt fàcil de trobar a Londres és THE GUARDIAN. Veig que fins i tot té una secció per ajudar als barcelonistes a arribar a Londres!: http://www.guardian.co.uk/football/2011/may/24/barcelona-ash-cloud-fans-wembley

La veritat és que personalment la manera que trobo més maca d’arribar a Londres és creuant el Canal de la Mànega amb Ferry.

2 responses to “ANÈCDOTES DELS VIATGES A LONDRES PER VEURE LA FINAL DEL BARÇA

  1. No sé si hi ha més d’un SEAT 600 que vagi a Londres! Aquí he trobat una página de Facebook. Desconec si és el mateix que ha sortir a TV3!:
    https://www.facebook.com/pages/Amb-un-600-a-Wembley/219664091395879?sk=wall#!/pages/Amb-un-600-a-Wembley/219664091395879?sk=photos

  2. Ara he trobat una altra pàgina a Facebook amb el 600 que he vist a TV3! Tinc la sensació que almenys hi ha dos 600 que hi van cap a Wembley!

    http://www.facebook.com/pages/600-BLAUGRANA/203362279701246

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s