Posted on

EL GOS DE LAMBERTO PONS

Hi ha vegades que un pot tenir la sensació de fixar-se en coses sense gaire importància però tinc també la sensació que potser són aquestes coses que no semblen de gran importància el que de fet defineixen el que som.

Aquest matí, a Els Matins de TV3 han anat a visitar al senyor Lamberto Pons ja que ha fet 100 anys. Hem estat informats de que el senyor Pons estava envoltat no només de la família sinó també d’amics. Llavors el senyor Pons ha dit també pel gos. I llavors la càmera ens ha mostrat el gos, pert cert preciós, sota la tauleta del menjador.

Aquest fet de recordar-se del gos m’ha fet pensar que el senyor Lamberto Pons deu ser una gran persona. I de fet mentre escric això m’estic recordant d’una famosa pel·lícula italiana on surt un home gran tot sol amb el seu gosset. Aquest home italià es diu Umberto. Desconec si la connexió que he fet entre el que ha passat amb Lamberto i Umberto és deguda al gos o a la semblança entre Lamberto i Umberto.

THE.CAT

Advertisements

3 responses to “EL GOS DE LAMBERTO PONS

 1. Lamberto Pons Sánchez ⋅

  El senyor Lamberto Pons Sanchís es un gran senyor i amb molt de caràcter, tot sigui dit.

  Signat: El seu net, que no ha sortit a la TV.

 2. Lamberto Pons Sánchez ⋅

  Bon dia.

  Escric per informar que l’estat de salut del senyor Lamberto Pons va empitjorar fa mig any, a causa d’una insuficiencia renal i ha mort tranquilament fa mitja hora a la Mútua de Terrassa.

  101 anys, quatre mesos i 15 dies.

 3. Comentari de dalt rebut i llegit als pocs minuts de rebre’l. Quan quelcom semblant passi a la meva família me’n recordaré d’un dia com avui. Us dóno el meu condol.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s