Posted on

TORNA ELS MATINS A TV3 PERÒ SENSE EN CUNÍ

The Fenestrelle Tower at Uzès (Département du ...

... aquesta imatge no té cap relació amb el contingut d'aquest post ...

No tinc ni idea de quina va ser la influència d’ELS MATINS amb en Josep Cuní al davant i amb Pilar Rahola present en la victòria d’Artur Mas a les eleccions del novembre del 2010 però m’imagino que un programa on hi ha debat polític de dilluns a divendres durant una bona estona certa influència pot tenir.

Fa un temps teníem EL CLUB amb l’Albert i després van canviar a ELS DIVENDRES amb l’Espartà i en Xavi. En el cas d’ELS MATINS el nom no canvia però el fet que en Josep Cuní no hi sigui ho pot canviar tot. De fet a vegades Josep Cuní no va fer algun dels programes d’ ELS MATINS i les tertúlies sense ells no tenien res a veure amb les tertúlies amb el Cuní.

Aquest dilluns en comptes d’en Josep tindrem a l’Ariadna que no tinc ni idea de com ho farà però la veritat és que com a presentadora dels Telenotícies ho feia de meravella. Li desitjo tota la sort del món.

Per cert, veig que el disseny del plató ha canviat. Sembla que s’han triat blancs i blaus. En principi ho trobo una mica fred pensant el els programes d’hivern però serà qüestió de mirar el programa que en uns dotze minuts comença …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s