Posted on

FELITACIONS A ARTUR MAS PER LA SUPRESSIÓ DE LA PAGA EXTRA DE NADAL

Acabo de llegir que Artur Mas suprimirà la paga extra de Nadal als alts càrrecs del Govern. Deixant de banda si això és una bona idea (vegeu raonament al final del post) em sembla que és molt positiu que el govern s’apliqui el que vol aplicar a la societat en general: retallades, retalles i retallades.

El senyal que s’envia a la societat és claríssim. És per això que vull felicitar al president Artur Mas.

Ara però bé la segona part d’aquest post. Imaginem que tots ens tornem molt solidaris en compartir les retallades i tots els que cobren una paga extra fan renúncia d’aquesta paga extra. Això milloraria l’economia? Dic això perquè al final sembla que el que s’estigui fent sigui repartir la pobresa. Ho dic això perquè sense paga extra molts negocis que fan diners per Nadal potser aniran malament.

Gràcies a que el govern es quedi sense paga extra hi haurà un estalvi per les arques púbiques però també passarà que els diners no es mouran!

Bé, estic fet un embolic. Com deia em sembla bé la supressió de la paga extra però crec que hem d’anar en compte perquè al final pot ser el remei que la malaltia. Si tothom s’espanta i cobra poc i gasta poc al final sembla que estiguem morts com a societat!

És com si aquests darrers anys ens haguessim dedicat a c´rrer i córrer i no haguessim parat de suar. És evident que el cos necessitaria una pausa per recuperar-se. Però una cosa és deixar de córrer com un boig com es feia abans i una altra no atrevir-se gairebé a caminar. Potser hauríem de ser capaços de trobar un equilibri entre austeritat.

Una cosa és anar-se’n al llit amb el primer o primera que trobem i una altra cosa és de sobte fer-se monjo o monja. Potser no cal ni una cosa ni una altra.

En qualsevol cas torno a felicitat a Artur Mas perquè demostra coherència. Potser el 15M ha servit d’alguna cosa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s