Posted on

QUATRE RAONS PER VOTAR DURAN I LLEIDA

Ara que resten pocs dies per les eleccions del 20N no voldria deixar escapar l’oportunitat per intentar donar un gran suport al meu estimadíssim Duran i LLeida i és per això que aquí us poso unes quantes raons per votar-ho si és que encara teniu algun dubte:

PRIMERA RAÓ:

Duran i Lleida es preocupa d’Andalusia. Com no podia ser d’una altra manera Duran i Lleida és conscient que molts ciutadans tenen lligams amb Andalusia i és per això, que pensant en un Catalunya on tothom es pugui sentir bé independentment dels seus origens, Duran i Lleida és un dels pocs polítics que es preocupa d’Andalusia.

SEGONA RAÓ:

Duran i LLeida es preocupa pel Periodisme. Com no podia ser d’una altra manera d’un polític de l’alçada de Duran i LLeida aquest es preocupa pel periodisme català i per això no va tenir cap problema en renyar a la periodista Oltra per no fer les preguntes adients. Quins altres polítics es preocupen del que pregunten els periodistes?

TERCERA RAÓ:

Duran i LLeida es preocupa pels Homosexuals. Com no podia ser d’una altra manera d’un polítics de l’alçada i categoria política i humana com Duran i LLeida aquest és un dels pocs polítics que parlen sobre els homosexuals. De fet, en un mar de retallades a la sanitat, Duran i LLeida vol que els homosexuals disposin de psiquiatres.

QUARTA RAÓ:

Duran i LLeida es preocupa pels Immigrants. Com no podia ser d’una altra manera d’un polític tan prestigiós i important com Duran i LLeida aquest és un dels pocs polítics que es preocupen de què a Catalunya tots ens respectem i no hi hagi evidentment odi cap als immigrants. És per això que ha posat als immigrants com a exemple d’aquells que aconsegueixen, segons ell, que els preus de la vivenda baixen. No em puc imaginar una millor manera de fer una Catalunya forta i unida.

En definitiva, crec que tots aquells a Catalunya que estan relacionats amb Andalusia perquè van néixer, són fills d’andalussos o simplement tenen respecte per Andalusia tenen a Duran i Lleida el millor candidat. També dins d’aquells que s’estimen el periodisme crec que Duran i Lleida ha de ser un favorit perquè ell estima i respecta tant el periodisme que fins i tot quan ell és entrevistat li agradaria posar-se ell mateix les preguntes. També tots aquells que pertanyin a una minoria com els homosexuals, etc o que respectin les minories crec que en Duran i Lleida tenen la salvació ja que en Duran i Lleida és dels pocs polítics que es preocupa molt sobre els homosexuals i els seus psiquiatres. I a tothom que cregui que necessitem uns polítics que creguin en una Catalunya on tothom es pugui sentir bé llavors Duran i LLeida és una clara elecció. Pocs polítics com ell han mostrat tan de respecte envers ens nostres veíns immigrants.

20100324 Duran i Lleida

Image by Convergència Democràtica de Catalunya via Flickr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s