Posted on

MARIANO RAJOY ESTÀ JA TRIGANT A ACTUAR!

Mariano Rajoy

Image by Contando Estrelas via Flickr

Llegint la premsa internacional es poden llegir coses com que la victòria de Rajoy no només no ha calmat els mercats sinó que la indefinició del què farà i el temps fins que es formi el nou govern estan fent que l’interès dels bons espanyols s’hagi disparat a màxims històrics!

Jo si fos el senyor Rajoy el primer que hagués fet el dilluns a primera hora hagués estat afagar un avió cap a Berlin. La situació és de tanta emergència per l’estat i per Europa que Rajoy haura d’estar fent coses que habitualment no es fan!

Un podria dir que és lleig que vagi a parlar amb Merkel quan encara no és president però que jo sàpiga habitualment no és cap delicte que dues persones puguin parlar entre elles!

Estem en una setmana històrica! Rajoy cal que faci alguna cosa ja!!!!!!!!!!!!

Rajoy ha de dir JA què és el què farà.

Els mercats necessiten respostes! Si Rajoy no fa res, no diu res, NO ESPECIFICA, els mercats se’ns menjaran! L’Espanya de la que tant parla Rajoy no serà respectada a Europa perquè ell així ho vulgui sinó només si s’ho mereix!

Rajoy hauria d’actuar ara com si fos un Churchill! En aquesta setmana s’ha de fer alguna cosa ja que els mercats són quelcom abstracte i que no espera!

Potser Rajoy no sap què fer però de ben segur que al PP hi ha gent que té idea de per on anar. I en tot cas, que menys que viatjar immediatament i visitar a Angela Merkel?

SEÑOR RAJOY: ¡HAGA ALGO Y HÁGALO YA!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s