Posted on

TV3 TINDRÀ DOS CANALS MENYS! ESPEREM QUE TVE TAMBÉ FACI QUELCOM SEMBLANT!

Acabo de llegir que TV3 tindrà dos canals menys i la veritat és que me n’alegro perquè aquests darrers mesos quan sentia parlar de retallades a sanitat i al mateix temps veia com TV3 s’anava omplint de més canals no ho podia entendre!

No tenia cap sentit que un país que ha de retallar en sanitat al mateix temps tingui canals com si fos un país ric.

De fet alguns canals nous haguessin tingut sentit si s’haguessin fet servir per allò que se suposa que haurien d’haver estat creats. Ho dic pel canal d’esports. La idea en principi sembla molt bona. Tenir un canal d’esports sembla quelcom bo. Ara bé, resulta que quan hi ha partit aquest partit també ho fan a TV3! O sigui que teníem molt d’esport a TV3 i a més un altre canal.

Aquestes darreres setmanes el dispendi inútil ha estat més que evident. A 3XL s’han dedicat a repetir capítols de Plats Bruts (una sèriè que m’encanta!) Com m’agrada la sèrie a mi ja m’anava bé que els repretissin però no tenia sentit! Hi ha capítuls que crec que els he vist ja tres vegades enguany! I a més a més darrerament els feien fins i tot sense ordre! O sigui que a vegades sortia l’àvia del David i al dia següent tornava a sortir la Carbonell. I el mateix passava amb el cambrer!

De fet ara que hi ha Internet no té cap sentit tant de canal per repetir sèries que poden veure per Internet.

Algú podria dir que TV3 serveix per normalitzar el català i per això cal tenir molts canals. Bé, jo estic d’acord però se’m fa estrany que es tanquin quiròfans en comptes de canals!

De fet me’n recordo de quan la tele no emetia per la nit. Ara que tenim internet i que fins i tot la ràdio es pot sentir per la tele potser es podria començar a no emetre les 24 hores.

Ara el que espero és que a TVE facin quelcom semblant i també facin retallades. No té cap sentit tenir uns mitjans audiovisuals com si fóssim rics i tenir una sanitat cada vegada pitjor.

Per cert, la notícia sobre aquest ajust a TVC no la trobo al 324.cat

TV3 (Catalonia)

TV3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s