Posted on

ESCOLTAR ALGUERSUARI A LA BBC

Jaime Alguersuari during 2010 Canadian GP

J ALGUERSUARI

Encara no tinc clar on es podrà sentir a Alguersuari a la BBC però aquí poso enllaços a la BBC. Per sentir els canals de radio es pot anar a http://www.bbc.co.uk/radio/  Potser RADIO 5 LIVE SPORTS EXTRA (en color verd) podria ser un bon lloc. També hi ha la possibilitat de sentir podcasts. Només cal anar a http://www.bbc.co.uk/podcasts. A l’ordinador podem gaudir de l’IPLAYER però pel mòbil semblar que no es pot tenir l’IPLAYER (al Regne Unit si que es pot) De totes maneres hi ha apps per sentir radio, per exemple a Google Play (antigament* Android Market)

A http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/17268711 parla de l’arribada d’Alguersuari a la BBC i menciona RADIO 5 LIVE o sigui que m’imagino que hem d’anar a RADIO 5. Suposo que el sentirem a RADIO 5 LIVE, la de color blau. La de color verd és XTRA que suposo que a vegades potser el sentim a la RADIO 5 de color verd. Us deixo l’enllaç a RADIO 5 LIVE, la web d’esports de la BBC: http://www.bbc.co.uk/5live/

A http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/17238688 parla d’on parlaran de F1. Sembla que cap al 18 de març començarà la transmissió i es menciona RADIO 5. Desconec si es poden veure tots els canals de la BBC fora del Regne Unit o per Internet.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/ sembla el lloc adient per saber sobre el què passa a la F1 a la BBC. En aquests moments és primera headline el fet que ALGUERSUARI JOINS THE BBC.

Pel que he pogut llegir tots els premis de F1 es podran seguir per RADIO 5 i RADIO 5 XTRA.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s