Posted on

“LA MARATÓ DE TV3 ÉS CARITAT”

Avui TV3 ha donat testimoni de no estar completament subjecta a una certa manipulació i he pogut sentir el que jo penso des de fa temps: que la Marató de TV3 és caritat. Ho ha dit una de les tertulianes d’Els Matins, Gemmma. Sembla que això no ha agradat gens a la successora de Josep Cuní però ha estat una alegria infinita per mi veure que no està tot perdut i que de tant en tant reflecteix el meu punt de vista, cosa que gairebé mai passa.

S’ha sentit que això de la Marató contra la pobresa és tornar al segle XIX, ja que deixa l’ajuda als pobres en mans de les bones intencions de la gent que encara veu TV3.

Per mi un govern té l’obligació d’ajudar als pobres i no té sentit que faci servir la televisió pública per deixar l’ajuda als pobres en mansl de les bones intencions de la gent que segueix TV3. És com si l’alcalde d’un Ajuntament d’un poble de Catalunya veu gent que passa fred i gana al carrer i en comptes de reunir el plenari i cerca una solució es posés al mig del poble per demanar diners per aquesta gnet pobre. Sera patètic. I això és el que està fent TV3. Per sort, fins i tot a TV3 n’hi ha gent amb prou sentit comú per dir-ho. Gràcies Gemma pel que has dit. Per un cop a la vida he sentit que TV3 no és únicament la d’ells. Per un cop a la vida m’he sentit representat. Després de dècades pagant impostos amb els quals es paga TV3 per un cop a la vida m’he sentit durant uns segons representat. Gemma, gràcies de debò.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s