Posted on

#sobrencadires

Ja fa dies que ho dic que la Marató de la Pobresa (això és el que és realment aquesta marató) em fa angúnia. Cada vegada que veig tv3  em sento molt fastiguejat ja que trobo que TV3 està donant una imatge de Catalunya que és només la imatge d’aquella gent miserable que deixa l’ajudar als pobres en mans d ela caritat. Sincerament, la Marató de TV3 fa fàstic.

Qui sap, d’aquó poc TV3 farà maratons per rifa operacions o per poder estudiar.

Cada dia m’agrada menys TV3. Pels matins a ELS MATINS sembla que la única cosa que saben fer és llançar tota la merca cap a Madrid. A Madrid són uns impresentables i nosaltres som uns angelets.

El que trobo més trist d’aquesta Marató és veure com, a l’igual que en temps del franquisme, molta gent no diu res i simplemnt fa el que els que manen a TV3 diuen. No és pas estrany que amb tanta gent que participa a la Marató no hi hagi ningú que no agradi dle a Marató. Com és això possible.

Si el govern vol fer servir TV3 per donar als pobres mitjançant caritat que no comptin amb mi. Personalment no tinc cap problema que el govern de Catalunya em faci pagar el que calgui per ajudar a la gent que ho necessita però això de TV3 dóna una imatge de Catalunya de lloc gairebé feudal on el noble fa una rifa per donar quatre xocolatines als pobres que envolten el seu castell.

Però bé, aquí us volia mostra un video que crítica aquesta odiosa marató d’una televisió catalana que la única cosa bona que encara té és que és en català. Contingut en català però que sembla que només es fa servir per menysprear tot allò relacionat amb Madrid, per ser usat per la classe dirigent per deixar la pobresa en mans de la caritat i no pas de la responsabilitat d’una nació que es respecti a ella mateixa. Sense tenir en compte la manipulació total que es fa del futbol i del Barça.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s