Posted on

L’AEROPORT DE BARCELONA NO POT ESTAR AIXI!

Estic emprenyadíssim. Acabo de veure a TV3 imatges de la nova terminal de l’aeroport de El Prat i no m’ho puc creure. Hi havia tanta brutícia pel terra que fins i tot a la petita pantalla de la tele era evidentíssim que la terminava tenia una imatge que no sé descriure amb paraules!

AIXÒ NO POT SER!

No pot ser que tot el  món estigui mirant Espanya i Catalunya aquests dies i ara a més a més donem l’oportunitat al FINALCIAL TIMES, THE TIMES, THE WASHINGTON POST, THE WALL STREET JOURNAL ialtres de que demà sigui portada una imatge de l’Aeroport de Barcelona!

Si sempre una imatge com la d’avui de l’aeroport és lamentable ARA, TAL COM ESTAN LES COSES, AQUESTA IMATGE ÉS INADMISSIBLE! Aquesta imatge no només està fent mal a BARCELONA o a CATALUNYA o al conjunt de l’estat! AQUESTA IMATGE ESTÀ FENT MAL A 17 PAïSOS QUE ESTAN DINS DE L’EUROZONA!

Si jo fos governant enviaria ara mateix l’exèrcit per netejar l’aeroport! Si demà tenim la mala sort que la imatge de l’aeroport surt a un diari dels mencionats a dalt la broma ens sortirà caríssima.

Si jo fos estranger i veig al diari una imatge de l’aeroport de Barcelona així el primer que pensaria seria: NO MÉSTRANYA QUE TINGUIN TAN DE PROBLEMES. SÓN UN DESASTRE DE SOCIETAT.

DEMANO A ARTUR MAS QUE S’HO PRENGUI AIXÒ COM QUELCOM DE PRIORITAT MÀXIMA. FACIN EL FAVOR DE NETEJAR L’AEROPORT ARA MATEIX, COLLONS!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s