Posted on

TÍTOLS DE DEUTE VS EMISSIÓ DEL TRESOR

Ja m’he perdut. Em semblava que títols de deute, emissions del tresor era més o menys el mateix. Però pel que es veu no.

Ara sembla que Bankia no se salvarà amb títols de deute sinó amb emissions del tresor fetes en subhastes tradicionals?

De què estem parlant?

No entenc res!

Quan parlem de la prima de risc es parla de bons. Els bons són títols de deute o emissions del tresor?

Després de veure com Mariano Rajoy ens deia una cosa el dilluns i ara saber que el BCE no ho veu possible trobo que caldrà estudiar economia per entendre que s’està fent amb això de Bankia.

Abans no m’hagués atrevit a preguntar-ho però ara veient que el govern diu de fer coses que el mateix BCE no deixa fer em pregunto si ara això de les emissions és pot fer o no?

Qui comprarà les emissions? Farà això pujar la primar de risc?

A vegades tinc la sensació que ni Mariano Rajoy té molta més idea que jo sobre tot això. Però és només una impressió. No crec que sigui així.

Tinc la sensació com si Mariano Rajoy demanés a experts com solucionar això de BANKIA i algú donés una manera de tenir els diners i llavors Mariano Rajoy diu que ja está bé així però sense sentir bé tot el discurs dels experts.

Dóna la sensació com si això de Bankia en comptes d’estar en mans de gent experta i seriosa estigués en mans de gent que gent amb bona voluntat però sens egaire preparació.

Necessitem 19000 millions d’euros i cada dia se’ns dóna una recepta diferent per tenir els diners. Això sembla tret d’una novel.la de Kafka.

Sembla com si ens estiguessim caient pel precipici i mentre això passa Mariano Rajoy ens conta un conte per a distreure’ns.

Curiosament, certs mitjants també sembla que no estna a l’alçada de le scircumstàncies i ara estan parlant de qui és el responsable de tot a quest embolic amb Bankia. PERÒ EN QUIN MÓN VIEUN? ARA EL MENYS IMPORTANT ÉS QUI HA ORIGINAT EL FOC SINÓ APAGAR EL FOC!!!!!!

Se’ns està cremant la casa i uns dins de la casa intenten apagar el foc de maneres inversemblants i poc convincents i sobretot improvisades i altres, mentre tot crema, només es dediquen a buscar el culpable del foc en comptes d’ajudar a apagar-ho. Si no fos perquè estic dins d’aquesta casa que es crema la veritat és que tan em faria el que passi a la casa: amb la gent que hi viu dins el que és estrany és que la casa encara no s’hagi enfonsat.

Per cert, en una cambra d’aquesta edifici que es crema, sembla que hi ha fins i tot uns irreductibles que s’han reunit perquè no estan d’acord en ser els que més paguen de comunitat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s