Posted on

CATALUNYACAIXA I L’EURO PER RECEPTA

Un anunci que en principi sembla positiu per un grup de gent m’ha portat certa preocupació pel missatge que he volgut veure a la mesura.

Aquest dissabte comença això de l’euro per recepta a Catalunya. Doncs bé, he llegit que els pensionistes que tinguin un compte a CatalunyaCaixa serà com si no ho paguessin ja que CatalunyaCaixa els hi tornarà els euros per recepta que hagin pagat.

Aquesta notícia en principi sembla positiva i de ben segur que qui pugui aprofitar-la estarà content o contenta d’estalviar-se uns euros.

Però hi ha quelcom que fa que aquesta notícia m’inquieti. És la sensació de que un banc nacionatitzat està polititzat. Espero equivocar-me però tenint en compte que el govern espanyol sembla que no agrada de l’euro per recepta i de que CatalunyaCaixa depèn del govern d’Espanya en estar nacionalitzat doncs bé tinc la sensació que aquí la política té preferència sobre el que ha de ser una gestió sense politització.

Fa lleig que una caixa que ha necessitat una intervenció ara ofereixi aquest avantatge mentre Caixabank, la Caixa, per exemple no l’ofereix, que jo sàpiga.

Fa lleig perquè sembla com si pogués donar la sensació de dispendi aprofitant els millions que vindran d’Europa.

Trobo una mica estrany que el paper d’un banc sigui pagar una taxa de medicaments però encara trobo més lleig que ho faci una entitat intervinguda!

Estem demanant diners a Europa i encara no han arribat i ja llancem els diners per la finestra?

Espero estar molt equivocat i vull pensar que darrera d’això de pagar el banc l’euro per recepta en el fons hi ha una política comercial encertada de fidelitzar els clients.

De qualsevol manera a mi personalment en fa més confiança una entitat que no paga aquesta taxa. Per una banda vol dir que té cura de no incrementar despeses i per una altra banda deixa clar que no necessita fer aquest tipus de mesures per continuar endavant.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s