Posted on

COMPTE AMB CATALUNYACAIXA

D’aquí aviat es parlarà de CatalunyaCaixa molt més del que s’ha parlat fins ara. Ara no només són les preferents sinó també les obligacions subordinades. A CatalunyaCaixa algú es va dedicar durant anys a oferir preferents i subordinades a qui simplement, per l’edat, volia, tenir, un estalvi ben gestionat. Per sort jo no tinc cap compte en aquesta entitat però m’apuntaré a qualsevol iniciativa que vulgui portar davant de la justícia a qui calgui d’aquesta entitat. Les entitats no són entitats abstractes sinó que estan fetes per persones i algunes d’aquestes persones van oferir preferents i subordinades a gent que ara es troba que perdrà diners. Potser aquesta pobre gent no sabia els riscos que cometien però és evident que algú a CatalunyaCaixa devia saber el que s’estava fent. A CatalunyaCaixa es van aprofitar de la bona gent que confia a la seva entitat de tota la vida. Ara es parla de quitança o quita.

Tinc constància que gent de CatalunyaCaixa va fer el possible per a vendre subordinades en comptes de simplement oferir dipòsits. En cap moment ningú volia grans interessos. Era certa gent de CatalunyaCaixa que volia vendre les subordinades si o si. Jo no sé el que es pot fer però el que tinc clar és que si hi ha gent que perd diners per culpa de gent sense escrúpols d’aquesta entitat a la societa també ens hem de mostra sense escrúpols alhora de demanar culpables. Aquells i aquelles que van vendre preferents i subordinades a aquells o aquelles que no les van demanar haurien d’anar al banc dels acusats.

Almenys fóra bo que aquesta gent no pugués treballar en les entitats que no han necessitat ser rescatades. I no estic parlant de tota la gent de CatalunyaCaixa sinó de tots aquells i aquelles a CatalunyaCaixa que es van dedicar a oferir preferents i subordinades a gent gran que no entenia els que els estaven oferint.

English: Logo of CatalunyaCaixa. Català: Logot...

QUAN VEIG AQUEST LOGO SEMPRE PENSO EN GENT GRAN QUE HA ESTAT ESTAFADA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s