Posted on

FRANCESC HOMS I CIA HAN PERDUT LA MEVA CONFIANCA

Sentint a Francesc Homs un té sempre la sensació que a Espanya tot es fa malament però que per sort a Catalunya tenim algú com ell que ens fa adonar de l’absurditat que regna per Madrid.

Darrerament, però, Francesc Homs ha estat víctima d’ell mateix doncs fins fa poc es burlava d’aquells de Madrid que no volien parlar de rescat. I ara és ell el que no vol parlar de rescat. Que cadascú jutgi. Per mi Francesc Homs s’ha convertit en una caricatura d’ell mateix.

Per cert, no és incoherent des d’un punt de vista nacionalista voler un concert econòmic i al mateix temps apuntar-se a un rescat autonòmic espanyol? Sembla que alguns només són nacionalistes per certes coses i per altres no. Qualsevol diria que el que realment els importa són els diners i no la seva nació … Si jo fos tan patriota com alguns diuen que són mai acceptaria un rescat per part del gran enemic de Catalunya … Com volen que ens prenguin seriosament quan es parla de Catalunya com a nació quan ens disfressem de grans patriotes per demanar un concert econòmic i al mateix temps ens apuntem alegrement al café para todos del fons de liquiditat autonòmic? Potser m’equivoco però la conclusió que trec és que aquí hi ha poc de patriotisme i molt de voler diners.

Demanar un pacte fiscal tipus concert basc i al mateix temps apuntar-se al rescat que suposa el café para todos del fons de liquiditat autonòmic farà que Catalunya sigui vist com un lloc que no és ni carn ni peix. Molt nacionalistes per voler un concert econòmic com el basc i totalment autonomistes per apuntar-nos a un rescat per part d’Espanya. Així no anem enlloc. Manca seriositat!

Per cert, sabieu que des del govern de Catalunya algú veu el parlar de rescat en comptes de liquiditat com una traició a Catalunya? Vaja, que sembla que amenacen amb treure el seu absurd carnet de bon català al que no digui el que ells volen sentir.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s