Posted on

TV3 NO VA CAMÍ DE CANAL 9

Avui llegeixo enfurismat un article de Joan Ferran en què diu que TV3 va camí de Canal 9. Com s’atreveix?

TV3 és un exemple de no manipulació i d’exemplaritat increïble. Només cal sentir els seus Telenotícies o els temes de les tertúlies a Els Matins per notar el gran contrast que hi ha entre com s’expressa TV3 i el que diu, per exemple, el portaveu del govern català, el senyor Homs. Mentre el senyor Homs es dedica a tendir ponts amb l’Estat Espanyol amb el qual un dia o un altre ens haurem de posar d’acord com ho ha fet Londres amb Escòcia, doncs bé TV3 va més enllà i dóna una imatge d’Espanya gens polititzada.

Si TV3 estigués manipulada als Telenotícies tindríem la sensació que sempre s’estant buscant notícíes per criticar el que fa el govern espanyol però això mai passa. De fet fins i tot cansa tanta correcció política a TV3. No podríem intentar fer país i llançar brutícia contra Espanya per així guanyar adeptes pels partits que no agraden d’Espanya.

Cada dia quan veig TV3 em vene ganes de plorar d’alegria de veure com TV3 està al servei del tots els catalans i catalanes i no pas de la part nacionalista catalanista. Qualsevol ciutada català es pot sentir superidentificat amb TV3. Quan un sent TV3 la darrera cosa que un pot nota és que TV3 faci tot el possible per mostra Espanya des d’una visió d’uns.

I que dir-vos de l’esport. TV3 mai ha fet cap política amb l’esport i la única raó per la qual es parla tant del Barça és simplement perquè l’esport és salut i TV3 no vol que la gent s’estigui a casa asseguda al sofà sinó que vol que faci esport i per això mostra tant d’esport.

En resum que TV3 ens hauria d’omplir d’orgull a tots i a totes. Mentre hi hah altres televisions que evidentment van amb uns o uns altres TV3 demostra ser una televisió que es deu a la gent que la paga i no pas a uns quants.

De fet a vegades veient programes com Polònia on el expresident Montilla sortia tan ben parat i en general veient la imparcialitat de TV3 sempre m’ha sobtat que guanyés Artur Mas.

La veritat és que aprofito per lloar a Artur Mas i en general a tots aquells que han cregut que TV3 havia d’estat als servei de tots i no han fet de TV3 una televisió esbiaixada ni molt menys.

De fet només veient el que avui dia és TV3 em venen unes il·lusions tremenedes d’una Catalunya independent ja que m’imagina una Catalunya independent amb una televisó tan plural i gens manipulada com TV3.

De vegades fins itot he de dir que em molesta un xic que TV3 sigui tan imparcial. No podira deixar de ser imparcial i posar-se al servei d’una part dels veritables defensors de la pàtria i fer servir tota la seva força per llançar dia i nit notícies contra Espanya, cosa fàcil ara mateix? Perquè TV3 ha de ser tan pulcra. Ja sé que TV3 la paguem entre tots i no estaria bé que només estigués al servei de la part independentista de Catalunya però no hauria d’estat la Construcció Nacional de Catalunya per sobre de certes ètiques. En aquests moments pintants de tanta èpica no podria TV3 i la societat catalana fer els ulls grososs i deixar que TV3 sigui simplement una lloc de propaganda al Servei de la Gran Nació Catalana!

Em sap molt greu que en aquests moments tan importants per la Historia de Catalunya TV3 no deixi de passar d’una part de Catalunya i només estigui al servei d’una altra. Tv3 HAURIA DE PENSAR eL FI JUSTIFICA ELS MITJANS i passar de ser una televisió plural de Catalunya. TV3 haura d’estar només al servei de la gran patria catalana i no pas d’aquells catalans i catalanes que no combreguin amb la majòria nacionalista dle país.

Però bé, per desgràcia o sort TV3 no ha caigut tan baix com jo que m’agrada una televisío sense escrúpols i sense ètica i pagada per tots però només al servei d’uns. Per desgràcia TV3 no és res del que jo voldria. M’agradaria tant que els seus Telenotícies es fessin servir per atacar Espanya quantes més vegades millor. M’agradaria tant una TV3 on els temes de les tertúlies servissin per foter’s d’Espanya. M’agradaria tan un tv3 on es posés a parir tot allò procedent Madrid mentre es fes una gran lloança de tot el que representa Barcelona.

En resum, per desgràcia TV3 no va camí de Canal 9 o TeleMadrid. Ja m’agradaria a mi que TV3 donés una visió esbiaixada. Però només cal veure-la cada dia per adonar-se que no és així. Ja n’hi ha prou que TV3 sigui tan imparcial! Jo vull una TV3 que passi de tota ètica i bon periodisme i actuïi només a favor d’un i descaradament! Necessitem una TV3 que continuï estnat pagats per tots però que només estigui al servei d’alguns …

TV3 ha de passar de la catalunya plural que hi ha als seus carrers i s’ah de centrar només a estar al servei de la pàtria. Tothom que no cregui en pàtries i nacions i que la seva vida no giri entorn d’això no haura de formar part de TV3.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s