Posted on

ALFONS LÓPEZ TENA I EL CASTELLÀ

Avui he sentit en directe les paraules d’Alfons López Tena a Els Matins. Solidaritat Catalana vol que el català sigui la única llengua oficial d’una Catalunya independent.

Abans però de parlar sobre això en algun altre moment volia comentar una altra part a la qual ell ha parlat del castellà que es parla a Catalunya. Sembla que a Alfons López Tena no li agrada el castellà que es parla a Catalunya. Per un moment he tingut la sensació, potser equivocada o no, de que Alfons López Tena estava justificant una Catalunya amb el català només com a llengua oficial fent veure que a Catalunya el castellà es parla malament. Vaja he tingut la sensació com si Alfons López Tena no tingués res en contra del castellà sinó tot el contrari. No voldria que fos una llengua oficial ja que a Catalunya no el parlem bé. Qualsevol diria que només el volia per ell, que no el volia compartir!

Potser algun dia hauria de fer un post sobre quin castellà parlem a Catalunya!  És una barreja dels castellans de diferents llocs? El castellà

Alfons López Tena

Alfons López Tena (Photo credit: joseppc)

que ens arriba per la tele?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s