Posted on

#IndependentistasEnCastellano

Avui he llegit a l’ARA l’existència de #IndependentistasEnCastellano. Hi ha fins i tot un prefil a Twitter i un altre a Facebook. Si la bandera estelada ja no déu agradar en certs llocs de Madrid, per dir algun lloc, no vull ni imaginar, la sensació que déu donar veure una bandera independentista amb un Ñ. Pura provocació per alguns suposo!

La veritat és que tot s’està movent tan depressa! Sembla com si de cop ens hen d’acomodar a un escenari nou!

Si algun cop Catalunya ha de ser independent sembla obvi que hi haurà més possibilitats d’èxit si el castellà té també un paper en una Catalunya independent. Jo no tinc res contra Solidaritat Catalana que és la única força que jo sàpiga que no vol el castellà també com a llengua oficial però veient els resultats de SI i comparant-los amb totes els altres sumats semblar indicar que és més probable que hi hagi més gent favorable a dues llengües oficials que només el català. Però bé, Catalunya decidirà algun dia.

Per cert hi ha una cosa que avui ha dit el senyor López Tena que potser té raó. Ell ha dit que tenir una Catalunya independent per a que el català segueixi patint si el castellà és també és oficial potser no té sentit. Crec que ha encertat el fet que pot passar que una Catalunya independent encara que sigui independent alguns la trobin “espanyolitzada”. Jo crec que això passarà però almenys no dependrem de Barcelona, Madrid, Berlin  i Brussel·les. Només de Barcelona, Berlin i Brussel·les. En una Catalunya independent sempre hi haurà també gent que no estarà contenta tal com passa ara. Hi haurà uns que trobaran enyorança d’Espanya i d’altres que trobaran que més que viure en la seva Catalunya idealitzada viuen en una Catalunya que més bé sembla una nova Espanya amb seu a Barcelona. De fet si Catalunya ha de ser més rica si és independent és evident que s’ompliran de gent d’Espanya fugint d’una Espanya mancada de Catalunya! I com serem a Europa evidentment la gent serà lliure de moure’s.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s