Posted on

RAONS ABSURDES PER LES QUALS CATALUNYA HA DE ROMANDRE A ESPANYA

M’he assabentat fa poc que el PP s’apropiat del COBI i li ha posat un vestit del PP i una bandera espnayola i catalana. També veig que per promocionar l’espanyolitat de catalunya fa servir que a Catalunya hi ha molts GARCÍA y JOSÉ.

És possible que al PP siguin tan ignorants que no sàpiguen que a la majoria de països que es van alliberar de la possessiva Espanya i que ara són independents també hi ha molts JOSÉ i GARCÍA. No serà pas que el PP encara no ha acceptat que hi hagi països on es parli castellà i hagi cognoms i noms castellans i no estiguin sota el control de Madrid?

Encara que tothom a Catalunya ens diguessim JOSÉ i GARCÍA i fins i tot encara que fins i tot ningú parlés en català sinó que tothom parlés castellà també tenim raons per no voler dependre de Madrid! També els austríacs i els alemanys deuen compartir molts noms i cognoms i no per això Austria i Alemanya han de ser un mateix estat. El que ens uneixin coses a la gent de Catalunya amb gent d’Espanya no vol dir que hàgim de dependre de Madrid!

A veure si se n’adonen a Madrid i al PP que el problema que hi ha és que a Catalunya estem farts de ser maltractats des de Madrid! Què  estem farts de que ens insultin dient que ens deixen diners quan nosaltres ens hem quedat sense res entre altres coses per ser tan solidaris durant dècades! ¡VIVA LA LIBERTAD! ¡VIVA LA INGLATERRA QUE RESPETA A SUS VECINOS DEL NORTE! !VIVAN TODOS LOS PAISES DE SUDAMÉRICA Y CENTROAMÉRICA CON LOS QUE COMPARTO LENGUA Y EL DESEO DE UN DÍA  DE TAMPOCO  DEPENDER DE MADRID. POR MUCHO QUE ME GUSTA ESTA CIUDAD. COMO ME GUSTA LONDRES.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s