Posted on

LA PREOCUPANT MANIPULACIÓ DE TV3

Alguns han aconseguit crear a Catalunya, gràcies a TV3 en part, la sensació que qui no està d’acord amb ells està en contra de Catalunya. Han estat tan exitosos amb això que qualsevol que critiqui, per exemple, TV3, han aconseguit que es vegi com un atac a Catalunya.

Tot aquell que a Catalunya no sigui patriota català és un persona dolenta. I no només això,. Se suposa que qui no és un patriota català de ben segur que és un fervent espanyolista. Conclusió: Han aconseguit que qui critiqui TV3 sigui vist com un enemic de Catalunya.

Doncs bé, per sort al món hi ha vida fora d’aquesta Catalunya i Espanya que se’ns vol imposar.

De fet la manipulació no és tna sols amb TV3. Això de JO VAIG VOTAR també és una manipulació. D’alguna manera CiU vol que la gent que no combregui amb els seus pensaments se sentin exclosos de la Catalunya que ells volen crear.

Tenint en compte que tenen la sort que a més a més tenen el suport incondicional del PP a Madrid (l’independentisme té al PP el seu millor aliat! Sense el PP l’independentisme no hagués crescut tant) doncs bé aquí a Catalunya s’està creant un clima on el fi justifica els mitjans.

La campanya del JO VAIG VOTAR em sembla molt bona ja que atreurà gent a votar però qualsevol pot veure que juga a favor d’uns partits. Això es jugar net? Es parla molt de fer les coses bé i CiU no té cap problema de fer servir publicitat institucional que els hi és molt favorable! Els hi dono l’enhorabona si la campanya no és vetada per la junta electoral. S’hauran sortit amb la seva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s