Posted on

L’ANUNCI POLÈMIC DE LA GENERALITAT I LA SEVA POLSEGUERA

Sembla que cada cop s’embolica més tot allò relacionat amb l’anunci de la Generalitat de Catalunya per a les eleccions del 25 de novembre de 2012.

La veritat és que tot el que envolta aquest anunci em fa recordar aquells països on quan arriba una elecció sempre ens arriben notícies d’embolics d’alguna classe.

Quan veig l’anunci amb una imatge plena d’estelades i un xicot amb un somriure enorme em sento perplex que el responsable de l’anunci tal com el veiem no se n’adonés que aquesta imatge és 100% partidista. El fet que només CiU i ERC estiguessin no en contra de l’anunci deixa ben clar que l’anunci era un anunci esbiaxiat.

Ara però, tenim la resolució de la Junta Electoral Central i sembla que el problema és que no es pot fer foment del vot. Pel que he sentit el govern de la Generalitat recorrerà la sentència. Pel que he sentit del portaveu Francesc Homs sembla com si la sentència i l’Estatut es contradiguessin.

En definitiva tot això de l’anunci no em fa gens de gràcia ja que per una banda veig com el govern fa un anunci fent propaganda partidista posant imatges d’estelades i un noi amb un somriure al costat. Era evident que això era partidista i suposo que per això la majoria de partits van recòrrer l’anunci. Però ara la JEC sembla que no veu bé l’anunci simplement per fomentar el vot.

Entre una cosa i una altra fa la sensació de que per una banda hi ha unes lleis, per una altra banda hi ha uns Estatuts, per una altra banda hi ha un govern que fa el que vol quan pot i que hi ha una oposició que es queixa d’un anunci però que finalment la seva queixa no és la raó per la qual l’anunci no està bé. Tot això fa la sensació de suma d’errors i incerteses.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s